12/09/2017

DA! je festival zamišljen kao prikaz studentskih radova koji se sastoji od izložbe, projekcija filmova, glazbe, marketa, piknika, ali i predavanja i radionica priznatih ljudi iz struka. Organizacija je u potpunosti u rukama studenata, a glavni su im ciljevi pokazivanje sposobnosti brojnih nadarenih studenata umjetničkih i umjetničko-tehničkih studija od urbanizma i arhitekture, preko dizajna do umjetnosti, interdisciplinarno druženje, učenje novih vještina i podizanje svijesti o njihovom radu u javnosti. 
 
Prijave radova otvorene su od 1. do 30. rujna, i svaki student može prijaviti do 2 svoja rada koja je osmislio i izradio u sklopu nastave ili izvan nje. 
 
Festival se otvara  6.10. u 19h te završava 8.10. u ponoć. Izložbe, market i piknik bit će u Kačićevoj 26 u prostoru Arhitektonskog fakulteta, za radionice će se ići u Studij dizajna u Frankopanskoj 12, dok je u nedjelju filmska večer i 3D mapping u parku Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85.
 
Ove godine DA! su rekli studenti Studija dizajna, Arhitektonskog fakulteta, Grafičkog fakulteta, Akademije likovnih umjetnosti, Akademije dramskih umjetnosti, Muzičke akademije, Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Krajobrazne arhitekture iz Zagreba, Umjetničke akademije i Arhitektonskog fakulteta iz Splita, ali i Akademije za likovno umetnost in oblikovanje i Fakultete za arhitekturo iz Ljubljane (SLO).
 
Više pročitajte ovdje.