Gemma B&D: ISKUSTVO, VRHUNSKI DIZAJN I KVALITETA POD JEDNIM IMENOM SLAVI 30 GODINA POSTOJANJA

 

08/11/2022

ISKUSTVO, VRHUNSKI DIZAJN I KVALITETA POD JEDNIM IMENOM SLAVI 30 GODINA POSTOJANJA

Tvrtka Gemma B&D, u svojih 30 godina postojanja izrasla je u respektabilnog lidera u sektoru kućanskih i profesionalnih aparata. Svoje dugogodišnje partnerstvo uspješno njeguje i razvija s renomiranim premium brendovima kao što su; Faber, Franke, Liebherr i Dry Ager, koji su postali imperativ kad je riječ o lijepom, inovativnom i kvalitetnom brendu.

Također, svoj status lidera na tržištu pokazali su i uspješnom suradnjom s najvećim proizvođačem bijele tehnike na svijetu, tvrtkom Midea. Svoj portfolio odnedavno su obogatili i Smeg uređajima za profesionalnu upotrebu.

FABER dizajn postaje poželjan dio unutarnjeg uređenja koji se gotovo neprimjetno stapa sa vrhunskim uređenjem interijera.

Od Faberovih prvih ugradbenih napa do najnovijih stropnih i otočnih dizajna, iz godine u godinu rade na novim, inovativnim modelima kako bi zadovoljili sve brže rastuće zahtjeve po pitanju prostora, stila i funkcionalnosti.

Gemma B&D je upravo proslavila 30 godina postojanja, 25 godina uspješne suradnje s talijanskom tvrtkom Faber, svjetskim liderom u proizvodnji kuhinjskih napa koji se trenutno pojavljuju sa proizvodima iznimnog dizajna i učinkovitosti.

Dobar rashladni uređaj mora biti uistinu svestran: osim male potrošnje električne energije i niske razine buke treba pružati i uredan prostor za namirnice i raspolagati pričuvama snage kad je to bitno.
Iz tog razloga Liebherr ne pazi samo na jedan čimbenik, već na umu ima sve situacije primjene istovremeno. Uređaji time nude uravnotežen, savršeno prilagođen sveobuhvatan paket energetske učinkovitosti, volumena, razine buke i snage hlađenja. Kod Liebher-a, dakle, dobre stvari dolaze u skupinama po četiri.

Njemačko-švicarski brend Liebherr – pionir je u tehnologiji rashlade i renomirani proizvođač hladnjaka i zamrzivača za kućanstvo i profesionalnu uporabu koji na hrvatskom tržištu egzistira pod GEMMA vodstvom već 15 godina..

Brandovi u portfoliu su također integrirali i održivost kao jedan od načela poslovanja i poštivanja svijeta u kojem živimo.

FABER portfolia

Donošenje održivih izbora ključno je za poštivanje svijeta u kojem živimo. Stoga je važno odabrati napu koja je energetski učinkovita. Razvijanjem rješenja usmjerenih na manji utjecaj na okoliš i veće uštede energije, Faber također brine o planetu.
Danas se Faberove nape svrstavaju i u najviše energetske klase. Osiguravaju izvrsne performanse i minimalnu potrošnju usisnog motora, sustava filtriranja i osvjetljenja. Sve kuhinjske nape imaju LED rasvjetnu tehnologiju. LED elementi troše zanemarivo malo energije i proizvode ugodno prirodno svjetlo koje osigurava savršenu vidljivost bez mijenjanja boja.

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić ponosan je na činjenicu da je od njenog osnutka davne 1992. godine sve do danas, postala renomirano i prepoznatljivo ime, ne odstupajući od svoje vizije, a to je odgovorno poslovanje u svakom smislu nudeći klijentima samo najbolje proizvode, kao i brigu te podršku svojim kupcima.

Kao obol dugogodišnjem uspješnom partnerstvu tvrtka Faber je, jednu od svojih napa nazvala – Gemma.

“Danas slavimo 30 godina postojanja i uspješnog poslovanja na tržištu, a razlog za slavlje su također i
uspješna dugogodišnja partnerstva s tvrtkama koje zastupamo u cijeloj regiji. Ponosni smo jer smo uspjeli
prebroditi i najteža vremena i ostati uspješni na tržištu. Na tome sam izrazito zahvalan svim svojim
suradnicima i zaposlenicima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć.”  – istaknuo je direktor Davor Jurčić, u izrazito energičnoj i pozitivnoj atmosferi Boćarskog doma.

Filozofija tvrtke bazirana je na premium brandovima vodećih svjetskih proizvođača, ali i na potpunu logističku i servisnu podršku kupcima, prije, za vrijeme i nakon kupnje. U današnje vrijeme velikog potrošačkog rasta, mnogi kupci tek kasnije postaju svjesni koliko je važno imati dostupan servis proizvoda i cjelovitu uslugu, stoga je kompletna usluga i briga za kupce stavljena u glavni fokus poslovanja ove uspješne kompanije.