GROHE pokreće središte za digitalno iskustvo "GROHE X"

GROHE X

05/03/2021

Otkrijte što slijedi: GROHE pokreće središte za digitalno iskustvo "GROHE X"
 
• Prvi u industriji: 16. ožujka LIXIL EMENA lansirat će digitalnu platformu kako bi iz prve ruke dobili uvide o brendu GROHE te najnovije vijesti o proizvodima.
• Program usmjeren na kupca: Informativni i inspirativni sadržaj prilagođen je potrebama kupaca GROHE-a, poput instalatera, veletrgovaca, arhitekata i dizajnera, kao i potrošača.
• Novi načini interakcije: Posjetitelji se mogu  povezati online sa stručnjacima brenda GROHE kako bi dobili predanu podršku.
 
LIXIL EMENA  s GROHE X pokreće prvu digitalnu platformu u svojoj industriji za vodeći svjetski sanitarni brend GROHE. Posjetitelji hub-a imaju priliku stvoriti vlastiti doživljaj brenda GROHE zahvaljujući informativnom i inspirativnom multimedijskom sadržaju prilagođenom potrebama njihovih profesionalnih poslovnih partnera i potrošača.
 
Bez obzira radi li se o industrijskom kupcu koji želi znati koji globalni trendovi utječu na sanitarno poslovanje, o instalateru koji traži videozapise s uputama koji bi mu olakšali radni dan, o arhitektu koji traži inspiraciju iz najnovijih trendova ili potrošaču koji traži moderne inovacije proizvoda kako bi svoju kupaonicu iz snova pretvorio u stvarnost - GROHE X omogućuje svima da istražuju svijet GROHE-a i prošire svoj horizont za bolji način života, kad god i gdje god to žele.
 
Izvorno zamišljen kao alternativa dvogodišnjem ISH, vodećem svjetskom sajmu za vodu, grijanje i klimatizaciju, s kojeg se GROHE povukao zbog pandemije covid-19, GROHE X je sada više od zamjene za sajam: osim što ujedinjuje i potiče rasprave na jednom mjestu, GROHE X zbližava svijet kao platforma za angažiranje razmjene i dobivanje podrške stručnjaka brenda. Sad kad su mogućnosti za sastanke licem u lice ograničene, GROHE X pruža savršeno okruženje za suradnju i razmjenu ideja - GROHE X je novo mjesto za susrete.
 
Pored dostupnog sveobuhvatnog besplatnog uredničkog sadržaja, platforma se pokreće 16. ožujka s namjenskim formatima događaja prilagođenim profesionalnim poslovnim partnerima GROHE-a. “GROHE X rezultat je našeg inovativnog načina razmišljanja. Prihvatili smo novo normalno i izazove shvatili kao nove mogućnosti “, Jonas Brennwald, voditelj LIXIL EMENA i suizvršni direktor Grohe AG objašnjava središnju ulogu koju GROHE X igra za globalni brend.
 
“Za mene je GROHE X dokaz da, posebno u trenucima poput ovih, trebate zamijeniti 'ali' za 'zamislite ako' i više sam nego ponosan što su svi u GROHE-u bili toliko hrabri razmišljati ovako otvoreno. S GROHE X našim kupcima nudimo središnji, uvijek dostupni hub brenda kako bi se inspirirali ali i komunicirali s nama - gdje god da su, kad god nas trebaju. Također u budućnosti, cilj nam je utabati nove puteve s GROHE X. Digitalna platforma samo je početak vlastitog ekosustava koji će potaknuti angažman naših kupaca u godinama koje dolaze. Čim to ponovno bude moguće, GROHE X bit će nadopunjen hibridnim ili kamionskim obilascima u formatu eventa ”, dodaje Brennwald.
 
"Iako je fizička distanca danas ključna, našim kupcima i dalje želimo ponuditi jedinstveno iskustvo kako bi doživjeli naše inovacije i razmijenili ih izravno s nama", objasnio je Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International i suizvršni direktor Grohe AG. "GROHE X omogućuje svima uroniti u raznoliki svijet GROHE-a te daje mogućnost stvaranja različitog sadržaja s kojim možete kreirati individualno GROHE iskustvo. Dobit ćete ekskluzivne uvide o našim pogonima iza kulisa i kako ih naš opskrbni lanac usmjeren na kupce povezuje s globalnim tržištima. Naučit će te više o našim najnovijim tehnologijama razvijenim u našem internom odjelu za istraživanje i razvoj smještenom u Hemeru (Njemačka), te ćemo vas također povesti sa sobom na naše putovanje održivosti kojemu ćemo dodati još jednu prekretnicu. Nevjerojatno je što su naši timovi ostvarili u tako kratkom vremenu", dodaje Fuhr. 
 
U središtu pažnje usmjerenost na kupca
S prilagođenim sadržajem pažljivo odabranim za svaku ciljnu skupinu, GROHE X također reflektira novu GROHE-ovu komercijalnu strategiju koja je predstavljena u srpnju prošle godine. Na temelju sveobuhvatnih povratnih informacija poslovnih partnera GROHE-a o onome što očekuju od brenda, voditeljski tim razvio je pristup tržištu koji nudi diferencirani portofolio proizvoda i namjenske usluge za svaku od ciljnih skupina: veletrgovce i instalatere, arhitekte, dizajnere i organizatore, kao i krajnje potrošače. 
Fokus na potrebe i težnje kupaca također će biti od središnje važnosti s obzirom na nove proizvode koje će GROHE predstaviti na GROHE X. Razvoj relevantnih rješenja za proizvode koji poboljšavaju život potrošača zahtijeva duboko razumijevanje onoga što potrošači očekuju od svojih životnih prostora. Zbog toga GROHE predviđa čak i neizrečene potrebe potrošača u ranoj fazi razvojnog procesa.
Kako biste saznali koji segment za potrošače brend razvija, koja će rješenja potrošačima ponuditi dodanu vrijednost u kupaonicama i kuhinjama u budućnosti te kako brend planira dodatno proširiti svoju transformaciju održivosti kao dvostruki dobitnik Njemačke nagrade za održivost 2021, posjetite grohe-x.com od 16. ožujka nadalje.
 
Više informacija na grohe-x.com

 

 Thomas Fuhr

Leader Fitings LIXIL International, Co-Ceo Grohe AG 

 

Jonas Brennwald

Leader LIXIL EMENA, Co-Ceo Grohe AG