LS 1912. Hommage estetici i funkcionalnosti

 

29/04/2019

Nova sklopka iz Junga vraća u sadašnjost poduzetničku inovaciju iz 1912. 
 
Svojim jasnim dizajnerskim jezikom, jednostavna kip sklopka LS 1912  odaje počast ranim danima povijesti tvrtke JUNG. Savršena funkcionalnost, izvanredna estetika i bezvremenski dizajn: LS 1912  predstavlja sklopku koja u kombinaciji s LS serijom spaja tehnologiju sklopke početka prošlog stoljeća s današnjim zahtjevima i tehničkim mogućnostima.
 
LS 1912  - Kip tipka kao stilska značajka sklopke
 
Reinterpretacijom klasičnog dizajna, kip sklopka LS 1912 proizvedena je kao modularna, bez vidljivih vijaka na pokrovnoj ploči koja je u ravnini sa okvirom. Posebna kip tipka ističe se kao stilska značajka koja pruža taktilno iskustvo.
Preciznim uklapanjem materijala, kip tipka je dostupna u konusnom, cilindričnom i kubusnom obliku. Kromirani mesing se koristi kao osnovni materijal za ovu novu sklopku. LS 1912 u dizajnu sa  kromiranim završnim slojem ima kubusnu kip tipku. Za varijante prekidača u izvedbi klasični mesing, inox, aluminij i bojani aluminij, možemo birati između konične i cilindrične kip tipke . Svaka mesing sklopka je jedinstvena, a finalno se površina ručno polira. Ova sklopka je sinonim za suvremeni dizajn stambenih i poslovnih interijera: LS 1912 se može kombinirati sa svim okvirima, od jednostrukog do peterostrukog  iz svih LS serija (LS 990, LS Design, LS Plus i LS Zero).
 
Više informacija o novom prozvodu LS 1912 možete pronaći ovdje: jung.de/en