Predstavljanje projekta TURAS: Mobilni zeleni dnevni boravak

21/09/2016

Predstavljanje projekta i okrugli stol pod nazivom Mogućnosti implementacije mobilne zelene infrastrukture u visoko konsolidiranim urbanim područjima održat ce se 29.9.2016. s početkom u 10:00 h, u prostorijama Zg Foruma, u Gajevoj 27 u Zagrebu.

Putujuća izložba Mobilni zeleni dnevni boravak premijerno je izložena na ICLEI konferenciji u Bonnu, a nakon toga putuje kroz Stuttgart u London, na konferenciju Europskih usluga ekosustava (European Ecosystems Services 2016). U Antwerpenu, Bruxellesu, Londonu i Ljubljani nalazi se za vrijeme tjedna mobilnosti, a izložba se zaključuje u Kremsu u Austriji, na godišnjoj konferenciji Klimatskog saveza (Climate Alliance 2016.). Naposljetku se vraća u stalni postav u Stuttgartu, u Njemačkoj.

Mobilni zeleni dnevni boravak će u trajanju od 27. 9. do 2. 10. 2016. biti izložen cijelo vrijeme na Trgu bana Josipa Jelačića. Dođite, probajte ga, osjetite i sudjelujte!

Sudjeluju: Jonathan Müller, Sanja Cvjetko Jerkovic, Krešimir Rogina, François Vahé, Darija Perkovic

Moderatorica: Barbara Klemar

TURAS projekt je financiran od strane Europske unije, u sklopu 7. programa za istraživanje, tehnološki razvoj i demonstraciju.