Solarlux: promocija / Jelena Skorup i Dražen Juračić: predavanje

 

25/04/2016

U četvrtak, 28. travnja 2016. u 18:00 sati u Oris Kući arhitekture održat će se promocija tvrtke Solarlux, u sklopu koje će se održati predavanje Jelene Skorup i Dražena Juračića.

Obiteljski posao baziran u Bissendorfu, u blizini Osnabrücka u Donjoj Saskoj etablirao se na domaćem i međunarodnom tržištu u posljednjih tridesetak godina. Solarlux podrazumijeva individualna rješenja koja unaprjeđuju kvalitetu Vašeg života i osvježavaju Vašu svakodnevnicu. Svi proizvodi – od zimskih vrtova do preklopnih staklenih vrata do staklenih stijena – izrađena su prema najvišim standardima!

RAZLOZI ZBOG KOJIH ODABIREMO SOLARLUX

Njemačka kvaliteta
Vrhunski dizajn
Nudimo one-step rješenja
Ovlašteno postavljanje
Međunarodna priznanja
Posebna rješenja visoke kvalitete
Nagrade Red Dot i IF
Individualno savjetovanje

Više o Solarluxu možete pogledati OVDJE.

Projekt Jelene Skorup i Dražena Juračića, Pine Beach restoran koji je dobio ovogodišnju nagradu Bernardo Bernardi možete pogledati OVDJE.

Jelena Skorup rođena je 1959. godine u Rijeci. Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 1984. godine. Od 1985. do 1987. pohađa postdiplomski studij Graditeljsko naslijeđe, a od 2007. doktorski studij Arhitektura na istom fakultetu. Godine 1985. izlaže na Venecijanskom bijenalu – projekti za Veneciju (voditelj autorske grupe Giancarlo Priori). S arhitektom Draženom Juračićem 1991. osniva i vodi zajednički arhitektonski ured ARIES.

Dražen Juračić rođen je 1948. u Zagrebu. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i doktorirao. Poslijediplomski specijalistički studij završio je u Nizozemskoj (th Delft). Profesor je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a s Jelenom Skorup vodi projektantski ured aries. Dobitnik je nagrada Vladimir Nazor, Viktor Kovačić, Bernardo Bernardi. Objavio je više članaka i rasprava o arhitekturi te knjigu Zdravstvene zgrade, 2005. godine.