Boutique Art Fair NESVRSTANI

08/01/2020

Prijave za izlaganje na 3. izdanju Boutique Art Fair-a NESVRSTANI koje će se održati u svibnju u Laubi otvorene su do 20. siječnja 2020. godine.
 
BOUTIQUE ART FAIR NESVRSTANI umjetnički je sajam koji pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike. U okviru izlagačkog programa i popratnih sadržaja, NESVRSTANI se bave pitanjem tržišta umjetnina, otvaraju prostor privatnim, ali i nezavisnim galerijama i udrugama umjetnika za međusobno umrežavanje i povezivanje s kolekcionarima. 
 
Natječaj je otvoren za galerije, umjetničke udruge i organizacije te samostalne umjetnike koji djeluju na području suvremene umjetnosti te žele komercijalno predstaviti svoj rad na sajmu umjetnina.
 
Sajamski program NESVRSTANI održava se u galerijskom prostoru Laube.
Organizator osigurava sve troškove prostora za izlaganje, kao i osoblje za tehnički postav radova, promociju događanja, izradu kataloga i popratnih materijala.
 
Prijavnicu s popratnim materijalima potrebno je poslati poslati do 20. siječnja 2020. na info@nesvrstani.hr s naznakom, NESVRSTANI 2020. – izlagači.

Detaljne informacije o prijavi mogu se pronaći na www.nesvrstani.hr.