Inovativna rasvjetna tijela i projekti

 

09/09/2016

Artemide je simbol vrhunskog talijanskog dizajna, spoj vizije, ljepote i visokokvalitetne proizvodnje. Artemide istražuje nove odnose svjetla, prostora, čovjeka i okoline, rješenja koja nadilaze proizvode, projekte i umijeće upravljanja.

Njihova postignuća rezultat su istraživanja i partnerstva koje Artemide održava i razvija više od 50 godina sa svjetski uglednim arhitektima i dizajnerima, stvarajući revolucionarna iskustva sa svjetlom.
Od 1990. godine, vodeći se filozofijom The Human Light, Artemide kontinuirano usavršava ulogu svjetla u kontekstu različitih sfera ljudskog života. Pokušava pronaći najbolja rješenja koje će zadovoljiti individualne potrebe osoba koje se nalaze u različitim fazama života.
Artemide dizajnira inovativne proizvode i stvara drugačiju viziju dekorativne, tehničke i vanjske rasvjete.
Svjetlo ima važnu ulogu u oblikovanju prostora i više nego bilo koji drugi faktor može utjecati na percepciju atmosfere i identiteta prostora stvarajući odnos koji je prožet emocijama i umijećem komuniciranja.

Inovativna rasvjetna tijela predstavit će Steffen Salinger, regionalni direktor s velikim iskustvom i dugoročnom suradnjom sa tvrtkom.
Suvremene projekte rasvjete predstavit će Carla Wilkins iz ureda LichtVision Design, arhitektica i dizajnerica rasvjete s međunarodnim iskustvom, članica Udruženja dizajnera rasvjete IALD Werkbund Berlin.

Početak predavanja je u 18:00 sati.
Pridružite nam se na prigodnom druženju uz čašu pića i zalogaje po završetku predavanja.

Svoj dolazak potvrdite na email adresu: oris@oris.hr