Još 7 dana do konferencije BuildUp 2019: Digitalna gradnja!

 

10/10/2019

Popunjeno je svih 130 mjesta na prvoj konferenciji koju organizira portal Gradnja.rs.
 
BuildUp 2019 – Digitalna gradnja je konferencija koja se održava 16. listopada u Beogradu, a namijenjena je arhitektima i inženjerima s ciljem stjecanja nova iskustva, poznanstava i saznanja pomoću kojih će prelazak na nove tehnologije – poput BIM-a, Proptecha i digitalizacije u arhitekturi i građevinarstvu – biti brži, lakši i bezbolniji.
 
Karte za konferenciju su rasprodate, ali oni koji žele da isprate zanimljive govornike, moći će to učiniti preko LIVE YouTube streama na portalu www.buildup.rs.
 
Predavači na konferenciji
 
Marko Dabrović iz zagrebačkog biroa 3LHD poznatog po nagrađivanim projektima poput Hotela Lone u Rovinju, slatkovodnog akvarija i muzeja rijeka u Karlovcu, kao i Spaladium Arene u Splitu, pokazat će kako je BIM postao nezaobilazni alat u projektiranju vrhunske arhitekture.
 
Zoran Petrović iz beogradskog ArtifexPro pokazat će zašto je BIM neophodan u arhitektonskoj i građevinskoj praksi, kako da lakše prođete kroz implementaciju i na koje sve zamke možete naletjeti prilikom prelaska na novo softversko okruženje.
 
Nebojša Zaklan iz novosadskog Case3D pokazat će najsuvremenija Proptech rješenja za vizualizaciju i predstavljanje nekretnina kroz virtualnu realnost i izmijenjenu stvarnost.
 
Vedran Jukić iz zagrebačkog biroa SODAarhitekti od kojeg će publika saznati kako projektirati kuće u BIM okruženju, koje su prednosti takvog rada, ali i poteškoće.
 
Dr. Ana Nikezić s Arhitektonskog fakultetu u Beogradu govorit će o tome kako četvrta tehnološka revolucija preoblikuje naš stil života i naše stambene potrebe.
 
Bojan Tepavčević iz Centra za digitalni dizajn pokazat će kako napredna softverska rješenja sama mogu da riješe funkciju jednog stambenog prostora.
 
Gordana Radonić iz Graphisofta podijelit će svoja iskustva o parametarskom projektiranju u BIM-u.
 
Koliko je BIM važan za svakodnevnu praksu pokazat će Igor Peško iz BIM Srbija, dok će Veljko Janjić iz Bexel Consulting pokazati svu moć softverskih rješenja iz domaće radinosti. Olga Mirković Maksimović iz Nekretnine.rs govorit će o prednostima digitalne agencije za nekretnine i pogodnostima Proptech alata u pronalaženju idealnog stana.
 
Na konferenciji će se predstaviti i Bojana Cicmil iz firme Hörmann sa svojim rješenjima za BIM objekte. Milutin Mitrović iz firme Schneider Electric pokazat će najsuvremenija rješenja po pitanju sistema pametnih kuća, dok će Žolt Ivanović iz hiCAD-a predstaviti prednosti ArchiCAD softverskog rješenja. Stevan Ćulibrk će nam pokazati kako se koncept VELUX ACTIVE primjenjuje u digitalnom domu, dok će Miloš Vuković iz Abies Sistem predočiti prednosti korištenja virtualne realnosti u proptech rješenjima.
 
Bojan Petković iz PlanRadara će na konferenciji BuildUp 2019 predstaviti inovativno rješenje za upravljanje građevinskom dokumentacijom i zadatcima na gradilištu, dok će Jelena Keser predstaviti najnovija rješenja firme TECE za digitalni dom.
 
Više informacija o konferenciji BuildUp 2019, kao i link za LIVE YouTube stream, možete pronađite ovdje.