Klima koja ujedinjuje sve generacije

 

10/07/2019

Koje sadržaje mora imati svaki hotel? To je individualno i subjektivno pitanje, ali oko klimatizacije su svi jedinstveni. Klimatizacija u hotelu je u ispitanih deset kategorija važnija i od WiFi-a u sobi. To potvrđuje gotovo 2/3 ispitanika Trip Advisor istraživanja Travel Trends iz 2016. godine.
Na ovu temu složne su apsolutno sve generacije - od Milenijalaca do starije generacije (tzv. Baby Boomersi). Sve ispitane dobne skupine u visokom postotku (čak preko 50%) smatraju da hotel mora imati klimatizaciju, što nije slučaj kod ostalih sadržaja (Wi-Fi, doručak). Ispitivanje je rađeno na više od 34.000 ispitanika.
 
U Hotelu Vitar dobro znaju što je dobar vjetar, ali i klima. Dok je surferima i hedonistima vitar željena pojava, u sobi hotela pojava hladnog propuha (engl. cold draft) na klima-uređaju je nešto što treba izbjeći. Odabrani Daikin sustav klimatizacije VRV-4 ima standardno integriran sustav promjenjive temperature radne tvari (skr. VRT). Osim što povećava učinkovitost i smanjuje troškove, sustav automatski brine da se u hotelskoj sobi, dok klimatizacija radi, nikada ne pojavi „hladni propuh”… tako da gostima ostaje samo guštati u Vitru.
DAIKIN HRVATSKA
Strojarska 20, Zagreb
Ivan Poropat dipl.ing.
 
Više o naprednim Daikin sustavima klimatizacije pronađite na www.daikin.hr