LG Round Cassette donosi veću kvalitetu zraka i dašak luksuza svakom interijeru

 

22/12/2021

LG Round Cassette donosi veću kvalitetu zraka i dašak luksuza svakom interijeru

Dizajn stropa često ima presudnu ulogu u cjelokupnoj estetici interijera pa dizajneri pridaju veliku pažnju tomu koji klimatizacijski sustav trebaju ugraditi kako bi odgovarao potrebama svakog prostora. Performanse proizvoda često se prilikom dizajniranja žrtvuju zbog estetike ili praktičnosti, ali to nije slučaj kod klimatizacijskog sustava LG Round Cassette. Odlikuju ga vrhunske performanse posebno u prostorijama s visokim stropovima te omogućava fleksibilan protok zraka i donosi ravnomjerno širenje hladnog povjetarca u prostoriji. Zbog svojih performansi i estetskog dizajna LG Round Cassette odličan je izbor za ugradnju u kafiće, restorane, luksuzne robne kuće, muzeje i hotele s modernim interijerima.

Unikatan dizajn i vrhunske performanse

LG Round Cassette visok je samo 330 mm, a nadmašuje konkurentske proizvode ne samo po dizajnu, nego i po performansama jer omogućava pravilno raspoređivanje protoka zraka u prostorijama. Na taj način donosi ravnomjerno širenje hladnijeg ili toplog zraka. Osim toga, LG Round Cassette nudi 30 posto brže hlađenje u odnosu na druge okrugle klimatizacijske sustave na tržištu, a razina buke iznosi samo 39 dB(A) što ga čini prikladnim izborom za svako okruženje. Sustav LG Round Cassette dobitnik je i nagrade Red Dot Design Award za 2019. zbog svog sofisticiranog dizajna koji pridonosi profinjenosti svakog interijera.

Praktična instalacija i održavanje

Svaka cijev (odvod, radna tvar) pričvršćena je u istom smjeru i položaju pa je tako ovaj sustav jednostavno i brzo instalirati u prostorije. Osim toga, upravljačka kutija pričvršćena je na vanjsku stranu proizvoda što je praktično za instalatere.

Nadalje, instalateri više ne moraju naginjati glavu unatrag prilikom postavljanja ovog sustava jer kontrolna kutija omogućava spajanje kabela za napajanje sa strane. Tako su uz LG Round Cassette nepotrebne komplikacije instalacijskih poslova stvar prošlosti.

Pouzdana učinkovitost LG-evih klimatizacijskih sustava u kombinaciji s fleksibilnijim estetskim mogućnostima i vrhunskim performansama čini LG Round Cassette savršenim odabirom za moderne i luksuzne prostore.