LG Signature i Studio Fuksas surađuju na sajmu IFA 2019

 

21/08/2019

Ugledni arhitekti Massimiliano i Doriana Fuksas
predstavit će projekt “Infinity” na LG-evom izložbenom prostoru
 
Zagreb, 20. kolovoza 2019. – Kako bi naglasili važnost dizajna u kreiranju i proizvodnji linije vrhunskih proizvoda LG SIGNATURE, LG i međunarodna arhitektonska tvrtka Studio Fuksas zajedno će predstaviti projekt Infinity na sajmu IFA 2019 sljedećeg mjeseca u Berlinu. Instalacija Infinity, u izložbenom prostoru kojeg potpisuje Fuksas, naglasit će srž branda LG SIGNATURE - dizajn koji odražava bezvremenski stil i mogućnosti koje nude ovi LG-evi ultra-premium proizvodi. 
 
Vodeći se filozofijom Umjetnost nadahnjuje tehnologiju, tehnologija nadopunjuje umjetnost, ideja ove suradnje je predstaviti posjetiteljima simbiozu umjetnosti i tehnologije te načine na koji su ova dva područja oduvijek bila povezana.
 
Studio Fuksas, kojeg vode Massimiliano i Doriana Fuksas, međunarodna je, višestruko nagrađivana, arhitektonska tvrtka čija se prepoznatljiva suvremena ostvarenja mogu vidjeti u raznim svjetskim zračnim lukama, muzejima, kulturnim centrima, crkvama i interijerima zgrada. Njihovo vjerojatno najpoznatije ostvarenje je i novi Convention Center i Hotel u Rimu, stakleno–čelična struktura koja uključuje i golemu prozračnu skulpturu – Cloud, prekrivenu sa 15.000 m2 membranskog materijala.
 
Na sajmu IFA Fuksas zamišlja Infinity kao kaleidoskopski uzorak kojeg će kombinirati s jednostavnim i elegantnim šesterokutom  – često korištenim oblikom u njihovim radovima – kako bi izrazili esencijalnu kvalitetu i nebrojene prednosti tehnologije i dizajna LG SIGNATUREA. Savršena geometrija predstavlja poveznicu između kaleidoskopskog motiva i proizvoda LG SIGNATURE, dodatno naglašavajući kvalitetu i futuristički modernizam koje brand utjelovljuje.
 
Za mene je luksuz neukrotivo mjesto gdje ljudi mogu slobodno disati, odmarati, jesti i voljeti, rekao je Massimiliano Fuksas. LG SIGNATURE utjelovljuje upravo to, zbog čega sam ponosan na suradnju s LG-em na sajmu IFA 2019. LG SIGNATURE predstavlja interakciju umjetnosti i tehnologije u najčišćem obliku te definira luksuz i ekskluzivnost u domovima.
 
Uzbuđeni smo zbog predstavljanja ove jedinstvene suradnje koja utjelovljuje samu bit LG SIGNATUREA s potpisom jednih od najcjenjenijih imena u arhitekturi. 'Infinity' naglašava beskompromisnu estetiku i modernu tehnologiju naših proizvoda koje će sigurno oduševiti posjetitelje IFA-e, rekao je Brian Na, potpredsjednik i voditelj LG Europe.
 
Od 6. do 11. rujna, posjetitelji LG-evog izložbenog prostora na sajmu IFA 2019 u Messe Berlin, dvorana 18 imat će priliku doživjeti instalaciju Infinity s cjelovitim linijom proizvoda LG SIGNATURE: OLED TV R i OLED TV W, hladnjakom i hladnjakom s donjim zamrzivačem, hladnjakom za vino,  TWINWash parom, pročišćivačem zraka i klima uređajem. Pratite LG-eve aktivnosti na IFA  društvenim mrežama pod hastagom #LGIFA2019.
 
 
O LG SIGNATURE
 
LG SIGNATURE je ultra-premium brand LG Electronicsa. Ujedinjujući najbolje od LG-eve tehnologije i dizajna u jedinstveni brand, LG SIGNATURE potrošačima nudi kolekciju prepunu suptilne elegancije i vrhunskih karakteristika. Linija proizvoda LG SIGNATURE uključuje InstaView Door-in-Door™ hladnjak, TWINWash™ perilicu, pročišćivač zraka i nagrađivani wallpaper OLED TV W. Svim LG SIGNATURE proizvodima zajedničke su beskompromisna kvaliteta i fokus na bitno. Proizvodi LG SIGNATURE osvojili su brojne nagrade u industriji za tehnološke inovacije i sofisticirani dizajn, uključujući 2017 CES Best of Innovation Award, iF Gold Award 2016, Red Dot Design Award 2016 i Engadget Best of CES Award 2019 za LG SIGNATURE OLED TV R. Za više informacija o LG SIGNATURE, posjetite www.LGSIGNATURE.com.