Maksimalna transparentnost za jedinstven osjećaj prostora

06/09/2019

Podizno-klizni sustavi heroal S 77 SL i heroal S 77 HI spajaju dugotrajnost i funkcionalnost s prvoklasnim dizajnom te pritom ispunjavaju sve kriterije za održivu i energetski učinkovitu gradnju.

Podizno-klizni sustav heroal S 77 SL svojom inovativnom konstrukcijom okvira jamči maksimalnu transparentnost. Objedinjuje pomično jednotračno krilo (Monorail) s čvrstim ostakljenjem okvira minimalne vidljive širine. Podizno-klizni sustav heroal S 77 SL, koji se primjenjuje kao kutno rješenje od 90 stupnjeva s kutnim ostakljenjem od izolacijskog stakla ili kao kut s krilima za otvaranje bez prepreke u uglovima, kao arhitektonski dizajnerski element stvara jedinstven osjećaj prostora. Posebne i provjerene geometrije krila heroal ispunjavaju zahtjeve za toplinskom izolacijom za krila svih veličina i masa. Ako želite još veću udobnost u stambenom prostoru, dostupan je sustav s unaprijeđenim izolacijskim svojstvima: heroal S 77 SL/CC temelji se na optimiziranom središnjem dijelu koji osigurava poboljšanu izotermalnu cirkulaciju, a time i ugodniju unutarnju klimu.

Za panoramski pogled iz dnevnog boravka pobrinut će se sustavi podizno-kliznih vrata heroal u kombinaciji s kutnim ostakljenjem. Foto: heroal
 

heroal S 77 HI modularan je podizno-klizni sustav moderna dizajna s iznimnim termoizolacijskim svojstvima. Sustav visokog stupnja toplinske izolacije heroal S 77 HI odlikuje se modularno nadograđenim izolacijskim područjem i tehnikom brtvljenja s četiri razine te zaustavnikom vjetra za brtve krila i središnjeg dijela. Zahvaljujući tome mogu se postići vrijednosti UW ≥ 1,0 W/m²K. 

Sustavi podizno-kliznih vrata heroal od dugotrajnog aluminija mogu se optimalno kombinirati sa sustavima heroal za zaštitu od insekata i sunca. Foto: heroal
 

Podizno-klizne sustave heroal upotpunjuju mogućnost upravljanja putem motoriziranog pogona heroal SF Drive, integracije bez prepreka sa sustavom odvodnje heroal DS kao i neograničene mogućnosti oblikovanja zahvaljujući boji u prahu heroal visoke otpornosti na vremenske utjecaje (hwr).

Više informacija možete pronaći na stranici: www.heroal.hr