Nove LG-eve TWINWash perilice i sušilice velikog kapaciteta postavljaju nove standarde njege rublja

 

03/01/2019

Zagreb, 28. prosinca 2018. — LG-eve TWINWash™ perilice i sušilice rublja velikog kapaciteta dobitnice su nagrade 2019 CES Innovation Award, a sljedećeg mjeseca će biti predstavljene u Las Vegasu. Cjelovit sustav sastoji se od perilice iznimno velikog kapaciteta, praktične male perilice SideKick™ u postolju te sušilice DUAL Inverter Heat Pump™, a omogućava istovremeno pranje dva zasebna punjena, dok se treće lagano suši na niskoj temperaturi. LG-evo revolucionarno rješenje za rublje uključuje i Wi-Fi povezivost te značajku SmartThinQ®, što doprinosi poboljšanju korisničkog iskustva te čini pranje i sušenje rublja, ali i dom inteligentnijima.
 
Nova perilica LG TWINWash i sušilica DUAL Inverter Heat Pump™ velikog su kapaciteta te imaju promjer bubnja od gotovo 70 centimetara. Glavna perilica namijenjena je za pranje veće količine rublja, a manja perilica ispod - SideKick je idealna za manje komade ili osjetljive odjevne predmete koji zahtijevaju posebnu pažnju prilikom pranja. Zbog povećanog kapaciteta i mogućnosti simultanih pranja perilica LG TWINWash je odličan izbor za velike obitelji zato što u nju bez problema stane veliki poplun i cijeli set posteljine odjednom.
 
Napredna perilica može brže oprati rublje zahvaljujući LG-evim naprednim tehnologijama kao što je TurboWash™ 360° koja kombinira pet snažnih mlaznica s tehnologijom 6Motion™ omogućavajući vodi da prodire duboko u tkaninu. Toplinska pumpa s dvostrukim inverterom sušilice rublja zaslužna je za više uštede energije, a zbog nižih temperatura sušenja, odjeća traje duže i manje se skuplja. Osim toga, Auto Cleaning Condenser automatski čisti kondenzator od nakupina vlakana kako bi se poboljšala cirkulacija zraka te osigurali izvrsni rezultati sušenja.
 
Perilice TWINWash i sušilice DUAL Inverter Heat Pump™ imaju Wi-Fi povezivost i značajku SmartThinQ te su tako kompatibilne s uslugama Google Assistanta i Amazon Alexa što omogućava korisnicima uključivanje ili isključivanje uređaja, pokretanje ili pauziranje, mogućnost praćenja statusa ciklusa, ali i brojne druge opcije pomoću korištenja glasovnih naredbi i aplikacije za pametne telefone. Funkcija Smart Pairing kod sušilice uklanja potrebu za ručnim biranjem ciklusa sušenja jer LG-eva inteligentna tehnologija predlaže optimalne postavke.
 
„Naša perilica TWINWash, predstavljena 2015. godine, pokazuje LG-evu predanost inovacijama kad je riječ o njezi odjeće kako bi korisnicima pružili još više pogodnosti,“ rekao je Song Dae-hyun, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. „Uz stalno poboljšavanje naših temeljnih tehnologija, nastavit ćemo razvijati inteligentne proizvode koji olakšavaju život.“
 
LG-eve perilice TWINWash s tehnologijom TurboWash360° i sušilice s toplinskom pumpom s dvostrukim inverterom će biti dostupne u Black Steel boji te se zbog svog elegantnog dizajna uklapaju u svaki dom. Posjetitelji sajma CES 2019 mogu vidjeti LG-eve nove perilice i sušilice, ali i druge napredne proizvode za pranje rublja na štandu #11100 od 8. do 11. siječnja (Las Vegas Convention Center).
 
***
 
O tvrtki LG Electronics Home Appliance and Air Solution
 
Kompanija LG Electronics Home Appliance and Air Solution je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata, pametnih kućanskih rješenja, sustava kvalitete zraka, ali i futurističkih proizvoda koji imaju značajke umjetne inteligencije. Kompanija stvara cjelovita rješenja za dom sa svojim vodećim industrijskim tehnologijama. LG je predan da potrošačima širom svijeta učini život boljim nudeći pažljivo dizajnirane aparate za kuhanje, aparate za svakodnevno korištenje, klima-uređaje, pročišćivače zraka i sušila za zrak. Zajedno, ti proizvodi pružaju veću praktičnost, vrhunske performanse, velike uštede i izuzetne zdravstvene koristi. Za dodatne informacije posjetite www.LG.com