ORIS i njegova BUDUĆNOST

03/09/2020

Dragi svi, 
 
širenje pandemije uzrokovane virusom COVID-19 utjecalo je na živote svih nas i promijenilo nam svakidašnji ritam. Svi smo primorani na velike promjene. Tu sudbinu dijeli i časopis Oris.
U svojih 20 godina izlaženja, časopis Oris nije imao značajniju financijsku potporu državnih ili gradskih institucija, strukovnih organizacija ili udruga. Časopis se oslanjao na svoje pretplatnike, oglašivače, donatore, druge projekte tvrtke Oris i, ponajviše, na konferenciju Dani Orisa. Već i prije pojave virusa, izdavanje časopisa bio je težak zadatak, ali uvijek smo pronašli snage za njegov razvoj. Nažalost, sada je situacija puno zahtjevnija s još većim i drastičnijim padom ulaganja u kulturu i izdavaštvo.
Prisiljeni smo razmišljati o budućnosti Orisa pa i o tome hoće li uopće izlaziti. Pred nama je izazov kako nastaviti ovaj projekt. Kako bismo lakše donijeli odluku, molimo Vas da s nama podijelite svoje razmišljanje da li ćete se u 2021. (i 2022.) godini pretplatiti na časopis Oris.
Vaši odgovori izuzetno su nam važni i posebno bismo cijenili kada biste izdvojili samo malo svog vremena da nam odgovorite i pomognete u donošenju ove bitne odluke za nastavak izdavanja časopisa Oris.
Naravno, Vaš pozitivni odgovor Vas ne obvezuju na pretplatu, nego služi isključivo kao smjernica našem budućem djelovanju. Isto kao i Vaš negativni odgovori ili ignoriranje ove ankete. 
U anketi možete sudjelovati jednostavnim povratom ovog pisma na našu adresu sa vašim DA ili NE ili vrlo jednostavnim upisom svoje poruke u rubriku ISPUNJAVANJE OBRASCA koja se nalazi na dnu ovog pisma.
 
Vaš
Oris TEAM 
 
Godišnja pretplata na časopis Oris. 
- Studentska pretplata .................... 250 kn
- Za pretplatnike u Hrvatskoj .......... 350 kn
- Za pretplatnike u inozemstvu ....... 145 €
 
Za ispunjavanje obrasca kliknite ovdje.