Predstavljanje knjige: Odrastanje uz arhitekturu: Dječji vrtići i škole u 21 st.

18/10/2021

U utorak, 19. listopada 2021. u 19 sati, u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) u Zagrebu, održat će se predstavljanje knjige Odrastanje uz arhitekturu: dječji vrtići i škole u 21. stoljeću.

              

           

Arhitektonska monografija Odrastanje uz arhitekturu: dječji vrtići i škole u 21. stoljeću, u izdanju Orisa, predstavlja važan doprinos njegovanju arhitektonske kulture u uskoj sprezi s pedagoškim postulatima te nudi vrijedan pregled odgojno-obrazovnih institucija kao i savjete za buduća promišljanja o prostoru i kontekstu formiranja mladih generacija. Pregledno i sistematično, a istovremeno izuzetno atraktivno grafičko oblikovanje rezultat je sinergijskog rada autora (Borka Bobovec, Davor Mateković, Goran Rako) i studija za grafički dizajn Puder.

Predstavljanje knjige održat će se sukladno Preporukama za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja, izdanim od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Dolazak je moguć isključivo uz predočenje Covid putovnice, potvrde o preboljenju (ne starije od 180 dana) ili važećeg negativnog testa.

Knjiga je realizirana uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija te Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske