SmartFilmPlus – učinite svoje prozore pametnima

 

02/06/2020

Smartfilmplus je jedan od najstarijih distributera, koji se bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom te prodajom tzv. pametnih folija te proizvoda od smart stakla za globalno tržište. Svojim proizvodima podupiremo razvoj arhitekture, hotelijerstva, uredske opreme, brodarske,  zrakoplovne industrije te bravarske i staklarske industrije. Naše folije i stakla visoke kvalitete imaju primjenu čak i u medicini.  
 
Pametna stakla su dvostruka stakla proizvedena tehnologijom laminiranja. Neprozirni film umetnut između 2 komada posebnog stakla stisnut je korištenjem visoke temperature u peći za laminaciju. Pametna stakla imaju široku primjenu: kao prozori i vrata, pregradne stijene, pozadinske projekcije i sl. 
 
Najčesća primjena je zaštita privatnosti. Staklo se u trenutku može transformirati iz zamućenog u prozirno.  Način rada omogućuje arhitektima i izvođačima kreativne koncepte prema željama i zahtjevu klijenta. 
 
Naša pametna stakla visoke kvalitete uz dodatak EVA folije za laminiranje, blokiraju 99% UV zracenja, te 98% IC zraka, štiteći vaš interijer od izbljeđivanja i oštećenja, a osobe u interijeru od direktnog i štetnog utjecaja sunčevih zraka, kao i od buke.