Vikend s Orisom u Dubrovniku: Predstavljamo predavače - Neda Balog Dolečki i Zoran Balog

 

31/03/2016

Predstavljamo vam predavače na Vikendu s Orisom u Dubrovniku!

Arhitekti Neda Balog Dolečki i Zoran Balog surađuju u arhitektonskom uredu Agro inženjering, osnovanom 1998. godine te su zajedno radili na realizaciji referentnih hotelskih kompleksa u Hrvatskoj.

Neda Balog Dolečki

Rođena 1952. godine u Senju.  Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u  Zagrebu 1978. godine. Živi i radi u Zagrebu u arhitektonskom uredu Agro inženjering , osnovanom  1998. godine.  Specijalnosti  kojima se bavi u projektiranju su hotelski kompleksi, poslovne, industrijske i poljoprivredne zgrade te nadzor i consulting. Od 2006. godine sudjeluje s vanjskim suradnikom Zoranom Balogom na realizaciji referentnih hotelskih kompleksa u Poreču (hoteli Albatros, Molindrio, Parentium), Velom Lošinju (hotel Punta), Dubrovniku (hotel Kompas), Korčuli (hotel  Liburna), Vukovaru (hotel Dunav), Hvaru (hotel Amfora) te na rješenjima  natječajnih radova hotela, poslovnih zgrada i gospodarskih kompleksa. U oblikovanju hotelskih interijera prisutna je suradnja Studija.Franić.Šekoranja (hoteli Parentium i Kompas).

Zoran Balog

Rođen 1959. godine, diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 1984. godine. Živio i radio u SAD-u, a danas djeluje u Hrvatskoj i Austriji. Godine 2004. otvara samostalni studio FBA Vienna  te surađuje s partnerskim uredom Agro inženjering na projektima u Hrvatskoj. Konzultant je za razvojnu strategiju i funkcionalno planiranje turističkih objekata.  Referentni  izvedeni  objekti u Hrvatskoj: Hotel Albatros, Hotel Molindrio, Hotel Parentium, Hotel Punta, Hotel Liburna, Hotel Kompas.