Vikend s Orisom u Poreču: Predstavljamo predavače - Sandra Paović i Daniel Lazov

10/05/2016

Predstavljamo vam predavače na Vikendu s Orisom u Poreču!

Sandra Paović, hrvatska reprezentativka u stolnom tenisu plasirala se na Olimpijske igre u Riju ove godine, što će biti njen prvi nastup na paraolimpijadi.

Rođena 1983. u Vukovaru, Hrvatska je reprezentativka u stolnom tenisu. Još kao četverogodišnja djevojčica počela se baviti stolnim tenisom u Vukovaru. Postala je višestruka prvakinja Hrvatske, a samim tim i članica hrvatske stolnoteniske reprezentacije. Uz hrvatske, zaigrala je i za klubove iz Švicarske, Njemačke i Francuske.

Bila je dio hrvatske reprezentacije koja je zaigrala na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, gdje je, također, zabilježila zapažene rezultate.

Nakon teške prometne nesreće i dugog oporavka sportsku karijeru nastavlja u para stolnom tenisu.  Godine 2014. proglašena je najboljom para sportašicom svijeta a plasirala se i na OI u Riju ove godine, što će biti njen prvi nastup na paraolimpijadi.

Daniel Lazov, hrvatski reprezentativac u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom.

Daniel Lazov hrvatski je reprezentativac u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Njegovi najznačajniji rezultati su: Državni prvak u kategoriji 1, 3. mjesto pojedinačno na međunarodnom turniru u Češkoj i Italiji te 3. mjesto ekipno na međunarodnom turniru u Sloveniji.