• Hrvatski
  • English
Traži ➜

Oris

  • O nama
  • Kuća arhitekture
  • Časopis
  • Dani Orisa
  • Trgovina
 

HOTEL&GASTROTEH 2016, Zagrebački Velesajam - Newsletter No. 2

  • Početna stranica
  • /
  • Newsletter

16/02/2016

  Najnovije tehnologije, trendove i proizvode predstavljaju:

- URED ZA VANJSKU TRGOVINU REPUBLIKE POLJSKE predstavlja tvrtke s opremom i proizvodima za prehrambenu industriju i turizam

- BAMBUS LIVING premijerno na hrvatskom tržištu predstavlja sjenice i drugi namještaj od bambusa za uređenje eksterijera; turističkih objekata

- ROTTE GROUP, Mađarska - izlaže opremu kojom su opremili vodeće svjetske hotele

- GASTRO-STIL - najsuvremenija oprema za profesionalne kuhinje

- UGO-VLAHOVIĆ - prodaja nove i rabljene ugostiteljske opreme, kompletno opremanje ugostiteljskih objekata, servis ugostiteljske opreme, reparacija ugostiteljske opreme, otkup stare,rabljene ugostiteljske opreme.

- SCEN-TEH rashlađivači otvorenih prostora

- GASTROPROJEKT izlaže Miele profesionalne opreme za ugostiteljstvo

- TEHNOINVEST ZAGREB prikazuje liniju profesionalnih uređaja Winterhalter, Convotherm, Feuma, SBM, Steripower i Robocoupe

- ITAL-OPREMANJE predstavlja najnovije proizvode: Villeroy & Boch, Porsval, Revol, Seltmann, Lubiana, Steelite, Salvinelli, Hepp, Peugeot kao i liniju profesionalne kuhinjske i barske opreme Modular, Arisco, RM Gastro, Casta i Giorik

- OMRČEN PROMET izlaže koncept mini pekare od 40m2 s prezentacijom kompletnog rada, profesionalne kuhinjske blokove, gastro konvektomate, Linije termoventilacionih peći za: supermarkete, restorane, i pekarske pogone, rashladne stolove i police za pizzerije, rashladne ormare za dozrijevanje mesa,profesionalni hladnjake i zamrzivače

- MARICAN izlaže renomirane talijanske uređaje za pekarstvo i slastičarstvo

- SALON BANKARSKE OPREME predstavit će hotelske sefove i sigurnosnu opremu za turističke objekte

- GASTROBIT će predstaviti uređaje Orderman, te aplikacije SmartHotel, SmartOffice i SmartPos - za izradu profesionalnih rješenja za poslovanja u turizmu

- URIHO predstavlja radnu odjeću za turizam i ugostiteljstvo itd.




Očekuju vas brojne zanimljivosti i događanja:

Prezentacija Hrvatskog kuharskog saveza
- CRO TOP 10 - tradicionalno državno natjecanje 10 najboljih hrvatskih kuhara
- kulinarske radionice, demonstracije i degustacije autohtonih jela hrvatskih regija

Hrvatski eno-gastronomski turistički aduti MAM-VIN
- svakodnevne prezentacije, kušanje i amatersko ocjenjivanje vina i pjenušaca
- predstavljanje gosta-restorana uz prigodne degustacije

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb
Prezentacija znanja i vještina učenika: kuhari, slastičari, posluživanje gostiju
Radionice: prigodno serviranje stola, posluživanje gostiju, barmenski show

"PIZZA SHOW"
Prezentacija procesa pripreme najfinijih pizza uz degustacije, Omrčen promet

ZDRAWI KUTAK
Priprema i degustacije:smoothia, hladno cijeđenih sokova, biljnih mlijeka, prirodne kozmetike, sirove torte, bezglutenskih slastica

KLASTER HRVATSKI OTOČNI PROIZVODI
Prezentacije i degustacije autohtonih proizvoda: eko hrana, vino, rakija, pršut, sir, med, kolači i ostale delicije

PIVNICA ZLATNI MEDO
Promocija i degustacije vrhunskog piva

 
                 
 
 
 
 
 
                   website                   facebook                     Twitter                 Google Plus  
 
Copyright © 2016 ZAGREBAČKI VELESAJAM, All rights reserved.
 

Sva prava pridržana ©2025 |

  • Kontakti
  • |
  • Marketing
  • |
  • Impressum
  • |
  • Newsletter
Email Youtube Instagram Facebook
RADNO VRIJEME: Izložbeni prostor: 09h-17h (pon-pet) | Uredi: 09h-16h (pon-pet) Biblioteka: 09h-16h. (pon-pet).
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75