VEČERI U ORISU: ALEKSANDAR STANKOVIĆ PROMOCIJA KNJIGE DEPRA

07/02/2024

U ponedjeljak 12. veljače 2024. s početkom u 18 sati, u Oris Kući arhitekture (Ulica kralja Držislava 3, Zagreb) nastavljamo s cjelogodišnjim serijalom događanja - VEČERI U ORISU. Ovoga ponedjeljka ugostit ćemo jednog od najpoznatijih hrvatskih televizijskih novinara, Aleksandra Stankovića.

O PREDAVANJU

Njegova posljednja knjiga „Depra“ izazvala je veliko zanimanje javnosti, a upravo će se u Orisu pobliže objasniti tema te potaknuti i diskusija o bolesti - depresiji. Aleksandar Stanković objasnit će razlike između depresije i lošeg raspoloženja, prikazati koje su medicinske indikacije te ispričati kako se on sam borio s depresijom. Posjetiteljima će pojasniti stigmatizaciju bolesti te opisati kakve su reakcije okoline, a možda će i uspjeti odgovoriti na česta pitanja o tome kako pomiriti bolest sa svakodnevnim funkcioniranjem u životu.

O ALEKSANDRU STANKOVIĆU

Televizijsku karijeru započeo je 2000. godine te od tada vodi najpoznatiju emisiju Nedjeljom u 2. Autor je dokumentarnih filmova „Moje želje moji snovi“ i „Tata ide u Pan“ te putopisnog serijala „Vjetar u kosi.“ Objavio je zbirke poezije „Jutra pobijeđenih“, „Igor Mandić na mjesecu“, „Uglavnom su me voljele starije gospođe“, „Sto faca i Aca“ te posljednje knjigu „Depra.“

Posjetitelji će nakon zanimljivog predavanja i diskusije, moći kupiti knjigu „Depra“.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Vidimo se u Orisu!