Večeri u Orisu: NFO "Rekonstrukcija središnjih trgova u Koprivnici"

24/09/2024

REKONSTRUKCIJA SREDIŠNJIH TRGOVA U KOPRIVNICI

NFO

Frane Dumandžić, Kata Marunica, Nenad Ravnić

Gosti: Hrvoje Njirić, Dario Jembrek

Moderator: Alan Kostrenčić

Pridružite nam se u ponedjeljak, 30. rujna 2024. u 18 sati u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) na predavanju Večeri u Orisu: Rekonstrukcija središnjih trgova u Koprivnici.

NFO

Arhitektonski ured NFO osnovan je 2008. godine u Zagrebu. Ured se bavi arhitektonskim projektiranjem prostora svih namjena i mjerila. Kroz formativne godine sudjelovali su u brojnim arhitektonskim natječajima koji i danas čine značajan dio kreativnog procesa. Tijekom godina projektni tim osvojio je nekoliko nagrada na natječajnima te više strukovnih nagrada i priznanja. Osim nagrada na natječajima, projekti arhitektonskog ureda NFO prepoznati su kroz nominacije na godišnjim nagradama Udruženja hrvatskih arhitekata, Hrvatske komore arhitekata, Nagrade Europske unije za suvremenu arhitekturu Nagrada Mies van der Rohe i dr. NFO tim povremeno drži predavanja na stručnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Ured trenutno broji dvadesetak arhitekata kao i veliki broj suradnika.

Središnji trgovi u Koprivnici

U Oris Kući arhitekture arhitektonski ured NFO predstavit će projekt Rekonstrukcije središnjih trgova u Koprivnici. Projekt je započeo dobivenim javnim natječajem 2019. godine te je polovicom 2023. godine završen. Obuhvat se prostire na gotovo 15.000 m2 te obuhvaća tri trga u strogom centru Koprivnice. Projekt je dobio posebno priznanje na Balkanskom bijenalu 2023. godine i treću nagradu City's Scape Award 2024. u kategoriji street landscape & slow landscape.

Nakon zanimljivog predavanja i rasprave, ostanite na druženju u ugodnoj atmosferi, uz degustaciju vina!

Ulaz na predavanje je slobodan.

GLAVNI SPONZORI

 

SPONZORI

POKROVITELJ