EUX SISTEMI ZA GRILJE I SJENILA – RJEŠENJE ZA SVAKU ARHITEKTURU!

 

14/11/2022

Od početka proizvodnje do danas poduzeće Euro Tim d.o.o. sustavno razvija proizvodnju EUX grilja i okova. Tako danas u EUX ponudi možete pronaći razne modele zaokretnih, harmo i kliznih sjenila koji su prilagođeni modernoj i tradicionalnoj arhitekturi. Svi EUX proizvodi podložni su kontroli te prema normi za EU standarde EN 13659 posjeduju oznaku CE.

Svoj uspjeh poduzeće dnevno aplicira kroz više od tisuću stalnih klijenata lociranih preko osam izvoznih tržišta. Sjenila proizvedena od aluminija kroz svoju visoku kvalitetu i građu materijala u konačnom proizvodu pružaju odlične zvučne i izolacijske sposobnosti, te su iznimno izdržljivi što utječe na kvalitetu krajnjeg proizvoda. Sama estetika je također prednost alu sjenila pošto aluminij omogućuje izradu elegantnijih i estetskih rješenja i oblika proizvoda.

Razvili smo EUX grilju kako bismo udovoljili raznim estetskim i funkcionalnim zahtjevima u skladu sa tradicionalnim i modernim konstrukcijama koje se primjenjuju u pojedinim područjima. Razni modeli EUX aluminijskih grilja i sjenila mogu odgovoriti i na najstrože arhitektonske zahtjeve. Mi smo odlučili ponuditi vam sigurnost, dugotrajnost, i tehničku prednost.

Obratite nam se sa potpunim povjerenjem i upoznajte se sa našim EUX sjenilima! Želimo ponuditi svim budućim partnerima naše iskustvo, znanje, povjerenje i pouzdanost te želju za uspješnom realizacijom zajedničkih ciljeva!

 

Škropeti 17T, 52423 Karojba, Hrvatska