Sajam HoReCa Adria u Opatiji od 26. do 28. listopada

 

13/10/2023

Vodeći sajam opreme za hotele, kuće za odmor i restorane HoReCa Adria održat će se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, od četvrtka, 26. do subote, 28. listopada. Ove godine na sajmu nastupa više od 90 izlagača, vodećih dobavljača za sektor turizma iz Hrvatske i Europe.

Pod motom "Turistička sezona nikada nije iza vas, nego uvijek pred vama!" deveti po redu sajam HoReCa Adria u Opatiji će okupiti turistički sektor iz cijele Hrvatske koji upravo sada odlučuje o investicijama u svoje objekte, čime započinju i prve pripreme nove turističke sezone.

Ove godine na sajmu se očekuje rekordan broj izlagača, koji su sajam HoReCa Adria prepoznali kao najvažnije mjesto za kontakt s hotelijerima, vlasnicima kuća za odmor, kampovima, domaćinima u obiteljskom smještaju te ugostiteljima. Na sajmu će biti predstavljeno preko 350 vodećih svjetskih brendova te izloženo preko 2.000 artikala opreme i tehnologija za turističke objekte.

Sajam HoReCa Adria će osim iz izlagača iz Hrvatske predstaviti i izlagače iz Italije, Slovenije, Austrije, Srbije i Francuske. Izlagački program osim profesionalne hotelske i ugostiteljske opreme, obuhvaća i sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju procesa poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.

Sajam je u četvrtak, 26. i petak, 27. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 28. listopada od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet.

Organizator sajma HoReCa Adria

Sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednom mjestu poveže dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima kuća za odmor, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove i tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Turističke zajednice Grada Opatije i Turističke zajednice Kvarnera.

Za više informacija posjetite: https://www.horeca-adria.com/

e-mail: barbara.pozaric@turizaminfo.hr