Večeri u Orisu: BRUNO RECHNER Sedam priča jednog arhitekta

29/05/2024

U ponedjeljak 3. lipnja, s početkom u 18 sati pridružite nam se u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) na predavanju Večeri u Orisu s Brunom Rechnerom.

Bruno Rechner autor je više od tristo projekata i realizacija. Od gradskih trgova, poslovnih i javnih objekata, škola, vrtića, bolnica, kulturnih ustanova, sportskih objekata do više stambenih zgrada, obiteljskih kuća, hotela, vjerskih objekata, trgovačkih centara i interijera. Projekti i realizacije izlagane su na domaćim i međunarodnim izložbama te publicirani u svjetskim arhitektonskim časopisima, knjigama i vodećim arhitektonskim portalima. Za svoj rad osvojio je brojna međunarodna priznanja, nominacije i arhitektonske nagrade. 

Arhitektonski ured Rechner d.o.o. osnovan je 1991. godine.

„Veliku pozornost posvećujemo kontinuiranom stručnom usavršavanju te praćenju suvremenih dostignuća, materijala, tehnologija i trendova u arhitekturi. Neprestanim radom na stvaranju vrijedne arhitekture i novog, funkcionalnog i visoko estetski oblikovanog prostora ostvarili smo zavidne rezultate. Jedinstvena, suvremena i vrijedna arhitektonska rješenja nose naš potpis.“

- Bruno Rechner

Nakon zanimljivog predavanja i rasprave, ostanite na druženju u ugodnoj atmosferi, uz degustaciju vina!

Ulaz na predavanje je slobodan.

Vidimo se u Orisu!

GLAVNI SPONZORI

   

SPONZORI