HoReCa Adria: Sajam opreme za hotele, restorane i kuće za odmor

19/10/2022

Vodeći sajam opreme za hotele, restorane i kuće za odmor održava se od četvrtka, 20. do subote, 22. listopada i u Opatiju dovodi stotinu odabranih izlagača, koji predstavljaju najznačajnije brendove opreme za podizanje kvalitete i opremanje turističkih objekata.

Sajam je namijenjen turističkom sektoru koji već sada promišlja o pripremi nove turističke sezone i ulaganjima u kvalitetu, a tijekom godina se isprofilirao kao mjesto na kojem se okupljaju vodeći dobavljači opreme i tehnologija.

Ove godine sajam HoReCa Adria okuplja stotinjak izlagača, te je kroz boutique koncept predstavljen odabir onih najboljih brendova za opremanje turističkih objekata. Vjerujem da će svi vlasnici i menadžeri objekata na sajmu HoReCa Adria na jednom mjestu pronaći konkretnu ponudu opreme i usluga za podizanje kvalitete, jer ova je godina zaista pokazala da su upravo detalji i kvaliteta presudni u podizanju konkurentnosti, ali i podloga za produženje turističke sezone - najavio je direktor sajma Adriano Požarić.

Sajam je u četvrtak, 20. i petak, 21. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 22. listopada od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet.

Organizator sajma HoReCa Adria

Sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednom mjestu poveže dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima kuća za odmor, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove i tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije,Turističke zajednice Grada Opatije i Turističke zajednice Kvarnera.

Za više informacija posjetite https://horeca-adria.com/