Noć knjige u Oris Kući arhitekture 21. - 23. travanj 2023.

19/04/2023

Najveća nacionalna manifestacija koja promiče knjigu i čitanje Noć Knjige održati će se 12. godinu za redom, od 21. do 23. travnja 2023. Cilj ove jedinstvene manifestacije je poticanje kulture čitanja te razgovora o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu.

S veseljem vas pozivamo da nas posjetite u Oris Kući arhitekture gdje vas očekuju prigodni popusti na dostupne publikacije, kataloge i grafike. Prigodne cijene vrijede u razdoblju od 21. do 23. travnja u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) i na našem web shopu, a popusti će se odvijati i nakon Noći knjige, u sklopu prodajne akcije "Knjiga svima i svuda" koja traje do 30. travnja.

Radno vrijeme Oris Kuće arhitekture za vrijeme trajanja manifestacije je od ponedjeljka do petka, 8-16 sati.

Noć knjige 2023. održava se uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreb, Udruge za zaštitu prava nakladnika ZANA, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Zagreba, te u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, Knjižnica grada Zagreba, portala za knjigu i kulturu Moderna vremena, Udruge za zaštitu prava nakladnika – ZANA, udruge Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te Hrvatske udruge školskih knjižničara.