Predavanje: Digitalizacija u sinergiji s arhitekturom

 

19/09/2018

U četvrtak, 27. rujna 2018., u 18 sati u Oris Kući arhitekture održat će se predavanje tvrtke AluKӧnigStahl pod naslovom Digitalizacija u sinergiji s arhitekturom.
 
AluKӧnigStahl je obiteljska tvrtka osnovana prije 150 godina u Austriji, jedno od vodećih poduzeća na području prodaje i distribucije aluminijskih i čeličnih sustava na tržištu srednje i jugoistočne Europe, prisutna u 17 zemalja, a u Hrvatskoj postoji od 1997. godine. Nudi sustave i proizvode međunarodno vodećih proizvođača za aluminijske i PVC sisteme (SCHÜCO), čelične sisteme (JANSEN) i sisteme za zaštitu od sunca (WAREMA). 
 
Kroz godine postojanja, prilagođavajući se tržištu, arhitektima i svim ostalim korisnicima AluKӧnigStahl usavršava svoje poslovanje pa tako i digitalizaciju kroz usluge BIM-a, 3D printing-a/3D modeling-a, AKS TechDoc-a, VR-a...
 
Digitalizacija u sinergiji sa arhitekturom prikazana je već kroz niz primjera izvedenih referentnih objekata. Primjer te uspješne sinergije predstavit će i dragi gosti, predavači, suradnici AluKӧnigStahl-a Sunčana Rapaić – de Architekten Cie i Lulzim Kabashi – Ivanišin.Kabashi.arhitekti d.o.o. 
 
Sunčana Rapaić
Poslovno stambena građevina Centar Bundek, Upravna zgrada Valamar Riviera, Pomorsko putnički terminal Šibenik
 
Lulzim Kabashi
Kuća Staka, Kuća Perše