Izložba arhitektonskog ureda MR 2 povodom dvanaest godina postojanja 12xMR2

28/10/2022

Izložba arhitektonskog ureda MR 2 povodom dvanaest godina postojanja 12xMR2

Povodom 22. izdanja Festivala Dani Orisa u četvrtak 3. studenoga 2022. u 18 sati u Oris Kući arhitekture otvara se izložba arhitektonskog ureda MR 2 povodom dvanaest godina postojanja 12xMR2.

U dvanaest godina postojanja riječki arhitektonski studio MR 2 oblikovao je prostorna iskustva stambenih objekata, projekte hotelske i javne namjene, pa čak i izložbenu arhitekturu i interijere u Hrvatskoj, ali i u Dubaiju, Brightonu, New Yorku, Miamiju, Madridu, Baselu i Rotterdamu. Prostorima koje izvode pristupaju režiserski, razmišljajući kako svaka scena, svaki prostor živi. U njihovom radu isprepliću se arhitektura, urbanizam, umjetnost i istraživanje. Želja im je i prioritet oblikovati prostore koji mijenjaju kulturna, korporativna, pa čak i stambena iskustva dozom utopije. Svoj rad predstavljaju kroz 12 realiziranih projekata razasutih širom svijeta.

Izložbu možete pogledati do 19. studenoga 2022.  

https://www.mr2.hr/

Pridružite nam se na otvorenju izložbe u Oris Kući arhitekture, a 4. i 5. studenoga 2022. u dvorani Lisinski poslušajte predavanja domaćih i inozemnih arhitekata u sklopu Festivala Dani Orisa 22.

Za više informacija o predavačima i kotizacijama posjetite www.daysoforis.com