Od kupaonice do terase: stvaranje savršenih prostorija za moderni dom

21/10/2024

Na ovogodišnjem prestižnom događaju Dani Orisa, Kera Term zajedno sa svojim partnerom TECE, ponosno predstavlja dizajnerske inovacije i zanimljiva rješenja za tri ključna segmenta u dizajnu prostora – kupaonicu, kuhinju i eksterijerKao zlatni sponzor manifestacije, Kera Term još jednom potvrđuje svoju predanost kvaliteti, inovacijama i modernim rješenjima za dom.

Kupaonica nije samo prostor za svakodnevne rituale, već postaje oaza mira i opuštanja, jedino mjesto gdje smo stvarni ''mi''. Kera Term nudi širok asortiman proizvoda koji kombinuju modernu estetiku sa praktičnim rješenjima – od minimalističkih keramičkih pločica do najnovijih tehnologija u tuševima, kadama i umivaonicima. TECE doprinosi inovativnim rješenjima u sanitarijama, omogućujući maksimalnu praktičnost i lakoću u održavanju uz novi WC s funkcijom bidea – TECEneo.

     

Kuhinja je središnji prostor svakog doma, gdje se upotrebljivost i dizajn moraju spojiti u savršenu harmoniju. Keramičke pločice brenda Flaviker omogućuju jednostavno održavanje i izdržljivost, dok novi nevidljivi indukcijski sustav kuhanja Materia Cooking omogućuje čisto i jednostavno upravljanje indukcijom, što će Kera Term i prezentirati na Danima Orisa.

       
Kera Term poslovnica u Zadru, 4. Gardijske brigade 43

Vanjski prostori su nastavak unutrašnjosti doma i zaslužuju podjednaku pažnju u dizajnu. S Kera Term vanjskim keramičkim pločicama i vanjskim namještajem, svaki vrt, terasa ili dvorište postaju jedinstveni prostori za uživanje na otvorenom.

       
Idealaqua premium vanjski namještaj

Kera Term u suradnji s TECE-om, nastavlja postavljati standarde u dizajnu kupaonica, kuhinja i eksterijera, pružajući klijentima inovativna, praktična i atraktivna dugotrajna rješenjaNa Danima Orisa, kroz prezentaciju najnovijih proizvoda, pokazat će kako spoj funkcionalnosti i estetike može pretvoriti svaki prostor u inspirativno mjesto za život.