Izložba Too Loud Audio Design

 

13/11/2017

PRVI PUT U ZAGREBU 
 
Dizajnerski uređaji za vrhunsku reprodukciju zvuka na jednom mjestu
 
'Too Loud Audio Design' jedinstvena je izložba dizajnerskih uređaja koje potpisuju dizajneri i dizajnerski studiji diljem svijeta. Održava se u Zagrebu od 21. do 25. studenog, kao uvod u Too Loud Fest, festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike.
 
DIZAJNERSKA IZLOŽBA
 
Uoči i za vrijeme trajanja Too Loud Festa 2017, u Oris Kući arhitekture, organiziran je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koja se otvara 21. 11. 2017., a koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih.
 
Upoznajte se s vrhunskim talijanskim, finskim, danskim, američkim, francuskim, engleskim, japanskim i njemačkim dizajnom zvučnika, slušalica, gramofona i ostalih audio uređaja.
 
Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako su i ova izložba i cijeli Too Loud Fest zamišljeni da budu namijenjeni svima, a cilj je upoznati ljude s izvanserijskim dizajnom, s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.
 
Mnogi hrvatski distributeri u ponudi audio i video uređaja imaju primjerke iza kojih stoje renomirani svjetski dizajneri. Riječ je o zaista izgledom posebnim proizvodima. Nažalost, šira javnost nije upoznata s takvim izborom, tako da je Too Loud Audio Design rijetka prilika da se pomno birani dizajnerski proizvodi distributera nađu po prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu, rekao je Uglješić. 
 
Izložbu će biti moguće posjetiti od 21. do 25.11. od 9 do 17 sati, s iznimkom subote, od 10 do 15 sati. Ulaz je slobodan.
 
NAKON IZLOŽBE, SELIMO SE NA TOO LOUD FEST
 
Zadnja dva dana izložbe, 24. i 25. 11., produžite do DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb na središnji audio-video show Too Loud Festa 2017 i poslušajte većinu eksponata kako i zvuče. 
 
Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu.  
 
Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Mark Levinson, JBL, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. 
 
Kontaktirajte nas za više informacija: 
 
Nebojša Uglješić 
tooloudfest@tooloud.co 
+385 99 356 2233